Φωτιά Χαλκιδική : Χαλκιδική: Νέα φωτιά κοντά στον Παρθενώνα - Στη μάχη και ... : Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.

Φωτιά Χαλκιδική : Χαλκιδική: Νέα φωτιά κοντά στον Παρθενώνα - Στη μάχη και ... : Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.. Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη.

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Νέα φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα.

Χαλκιδική: Νέα φωτιά κοντά στον Παρθενώνα (Βίντεο)
Χαλκιδική: Νέα φωτιά κοντά στον Παρθενώνα (Βίντεο) from alarm.rodos-island.gr
Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στον οικισμό παρθενώνα, στη σιθωνία χαλκιδικής. Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική:

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική πρώτη καταχώρηση: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Νέα φωτιά στη χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή καρβουνάς.

Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Στην επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά παίρνουν μέρος πυροσβέστες με έξι. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Νέα φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00.

Χαλκιδική: Φωτιά τώρα στην Σιθωνία, στην περιοχή ...
Χαλκιδική: Φωτιά τώρα στην Σιθωνία, στην περιοχή ... from difernews.gr
Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Η φωτιά που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, καίει σε δύσβατη δασική έκταση.στο σημείο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν ένα αεροσκάφος. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Η πύρινη εστία μαίνεται στον οικισμό παρθενώνας, δίπλα στον νέο μαρμαρά. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής , στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη. Η φωτιά που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, καίει σε δύσβατη δασική έκταση.στο σημείο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επιχειρούν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν ένα αεροσκάφος. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Διαβάστε επίσης μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στη μάνδρα: Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Ενημερωθείτε τώρα για όλα τα νέα σχετικά με τις πυρκαγιές. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική πρώτη καταχώρηση: Νέα φωτιά ξέσπασε στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου.

Φωτιά στη Χαλκιδική: «Λογικά, μέχρι το μεσημέρι θα σβήσει ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: «Λογικά, μέχρι το μεσημέρι θα σβήσει ... from cdn.cnngreece.gr
Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Ειδήσεις για τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά στη χαλκιδική (πηγή thestival.gr) ανάγνωση: Νέα πυρκαγιά καίει σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή του παρθενώνα νέου μαρμαρά, στο δήμο σιθωνίας χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Η πύρινη εστία μαίνεται στον οικισμό παρθενώνας, δίπλα στον νέο μαρμαρά. Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Φωτιά στη χαλκιδική (πηγή thestival.gr) ανάγνωση: Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για ορεινή και δύσβατη περιοχή.